CASAL FALLER PASCUAL GARCÍA

El nostre casal s'ubica actualment en el Carrer Moncada de Dénia, en el cor del barri de l'Oeste. Va ser inagurat el 5 de Març de l'any 1989 siguent alcalde el Senyor Crespo, President Agustín Zaragoza i Fallera Major, Begoña Masià. Anteriorment, el casal de la nostra comissió va tindre diferent ubicacións, totes elles en el nostre barri del Oeste. El primer casal faller va ser una barraca fallera anomenada "Pica i Vola" molt próxima a la ubicació dels nostres monuments en la Plaça Valgamedios, coneguda popularment a Dénia com la Plaça del Oeste.

 

El nostre casal rep el nom de Casal Faller Pascual García en homenatje al nostre gran amic, faller i president Pascual García. Després de 23 anys formant part de la nostra comissió, va estar al capdavant de la falla el 1994.

 

Actualment el casal faller s'ha convertit en centre neuràlgic de la festa fallera del barri durant l'any a la espera de que arribe la semana fallera. En el nostre casal s'organitzen tots els divendres sopars a més durant la resta de l'any també es celebren dinars, sopars, berenars i moltes activitats que fomenten la flama fallera.

1/10