LES PISTOLERES RENOVADES

La Falla Oeste va elegir a Mari Carmen Pérez com a fallera major de les Pistoleres Renovades del 97. El seu marit, Agustin Zaragoza va ser elegit com a president d'aquesta peculiar comissió que formen les falleres casades de la Falla Oeste. L'acte va tindre lloc en el Palau Faller i va ser conduït per Paco "Mogollon" que en primer lloc va cridar a totes les components de la cort d'honor, entre les quals i per votació d'un jurat va ser l'elegida Mari Carmen com a fallera major.

 

Les falleres van ser rebudes dalt del escenari pels màxims càrrecs de la Falla Oeste, Rosario Signes i Toni Martí. La Fallera Major de l'Oeste, Rosario Signes, va ser l'encarregada d'imposar la banda acreditativa a Mari Carmen Pérez, que després de pronunciar el seu discurs va rebre les felicitacions i ofrenes dels fallers del Oeste.

 

Tal com toca, Mari Carmen va tindre una exaltació singular on el célebre i Premi Nobel Leo "Cela" Castillo va ser l'encarregat de fer-li l'exaltació. Després de la presentació es va realitzar el sopar de germanor. Pero la festa no va acabar ahi, ja que després es va fer una paròdia del programa "Sorpresa sorpresa" on es van realitzar sorpreses a alguns convidats. Un karaoke va posar punt i final a esta peculiar i divertida presentació.