top of page

José Vicente Benavente i Faus, Faller Exemplar de Dénia 2014


Tenim l'honor de comunicar que el nostre faller Jose Vicente Benavente i Faus ha sigut nomenat Faller Exemplar de les Falles 2014 per la Junta Local Fallera Dénia. Un merescut reconeixement a una llarga trajectòria fallera dins de la nostra comissió i dins de la JLF de la Ciutat. Amb aquest reconeixement al nostre faller, la Falla Oeste compta amb catorze fallers exemplars de les Falles de Dénia al llarg dels 66 anys de història de la comissió. Des de la Falla Districte Oeste volem donar-te la més sincera enhorabona Jose Vicente i expressar la satisfacció d'aquesta gran noticia. Dir que sense cap dubte es un reconeixement molt merescut. També donar l'enhorabona a Vicent Ivars Mengual de la Falla Baix la Mar per haver sigut nombrat junt a Jose, Fallers Exemplars de les Falles de Dénia 2014. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page