top of page

Estrenem pàgina web, benvinguts a Fallaoeste.com


Amb trajectòria fallera de més de 65 anys a la Ciutat de Dénia, la Falla Oeste continua escrivint la seua pròpia historia amb una nova plataforma: www.fallaoeste.com.

Contniuem adaptant-nos a les noves tecnologies, en aquest cas estrenem nova pàgina web on podràs trobar tot alló relacionat amb el nostre districte i la seua història. En ella trobaràs cinc zones: Noticies, Nosaltres, Història, Distintiu i Galería. En elles tindràs totes les nostres activitats, els nostres monuments, els millors moments o les nostres carrosses. A més des de el vostre Smartphone accedireu a la versió especial per a Smartphones.

Des de la Falla Oeste vos convidem a gaudir d'aquesta nova plataforma que esperem que vos agrade. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page