top of page

Acte 25é Aniversari del Casal Pascual García


El passat diumenge 30 de març vam celebrar el 25é aniversari del Casal Faller Pascual García amb un dinar per a més de 60 assistents. L’acte festiu va comptar amb la presència del President 2015 Javier Tadeo Senén Carrascosa i les Falleres Majors de l’exercici 1988-89, exercici en el qual es va inaugurar el Casal, les senyoretes Begoña Masià i Marta Vives que van compartir unes paraules amb els assistents recordant algunes anècdotes.

Se'ls va fer entrega d’un obsequi al finalitzar l’acte commemoratiu. El dinar va estar a càrrec de José Rafael Pérez que ens va preparar una fantàstica fideuà de carn i a qui també se li va agrair la seua tasca amb l'entrega d’un regal.

Des d'aquestes línies agrair a Temptacions Moda i Complements el patrocini de la rifa dels 25 anys de casal i com no, agrair a tots els assistents tant a les Falleres Majors de l'exercici 1988-89, fallers, amics i col•laboradors que van voler compartir un dia tan especial per al nostre Districte. Podeu trobar totes les fotografies de l'acte en l'àlbum "25 Anys de Casal".

Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page