top of page

Acte 25é Aniversari del Casal Pascual García


El passat diumenge 30 de març vam celebrar el 25é aniversari del Casal Faller Pascual García amb un dinar per a més de 60 assistents. L’acte festiu va comptar amb la presència del President 2015 Javier Tadeo Senén Carrascosa i les Falleres Majors de l’exercici 1988-89, exercici en el qual es va inaugurar el Casal, les senyoretes Begoña Masià i Marta Vives que van compartir unes paraules amb els assistents recordant algunes anècdotes.

Se'ls va fer entrega d’un obsequi al finalitzar l’acte commemoratiu. El dinar va estar a càrrec de José Rafael Pérez que ens va preparar una fantàstica fideuà de carn i a qui també se li va agrair la seua tasca amb l'entrega d’un regal.

Des d'aquestes línies agrair a Temptacions Moda i Complements el patrocini de la rifa dels 25 anys de casal i com no, agrair a tots els assistents tant a les Falleres Majors de l'exercici 1988-89, fallers, amics i col•laboradors que van voler compartir un dia tan especial per al nostre Districte. Podeu trobar totes les fotografies de l'acte en l'àlbum "25 Anys de Casal".

Cavalquem per la festa!

#2014 #casal

Entradas Recientes

Ver todo