top of page

Acomiadament dels càrrecs 2014


El passat dimecres 30 d’Abril la Falla Oeste va celebrar l’acomiadament dels càrrecs 2014 del nostre districte: President David Ochoa, Fallera Major Marta Lledó, President Infantil Joan Martí i Fallera Major Infantil Leyre Ivars.

L’acte va començar amb el sopar per als més dels 70 asistents a l’acomiadament. Al finalitzar un vídeo molt emotiu on es van recordar alguns dels millors moments de l’any com la Treta, el Primer Premi de Carrosses, el Mig Any o Falles. Al acabar els càrrecs actuals Javier Tadeo Senen, Noelia Vargas, Miriam Lozano i Vicent Montaner van fer entrega d’un obsequi als càrrecs 2014.

En acabar la festa es va prolongar fins a ben entrada la matinada amb la xaranga Kriptonita. Des de açí la Falla Oeste vol agrair a tots l’assistència a l’acomiadament i com no als càrrecs 2014 pèr un any increïble. Podeu trobar fotografies de la festa en Galería. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page