top of page

Acomiadament FFMM de Dénia i actes Mare de Déu dels Desamparats


El passat cap de setmana va estar carregat d’actes fallers a Dénia, els primers actes fallers de l’exercici 2014/2015.

Divendres va ser l’acomiadament de les Falleres Majors de Dénia 2014: Sara Femenía com a Fallera Major de Dénia 2014 i la nostra fallera Paloma Mengual, com a Fallera Major Infantil 2014. A l’acte van assistir els càrrecs 2014: David, Marta, Joan i Leyre juntament amb els càrrecs 2015 Javier, Noelia, Vicent i Miriam.

Leyre i Joan van dedicar unes paraules a Paloma, com a acomiadament del seu regnat faller de la ciutat, unes paraules que van fer que li brotaren algunes llagrimetes. Des de aquestes línies volem dir-te Paloma, que has estat una Fallera Major Infantil de Dénia del més alt nivell igual que la teua Fallera Major Sara. Enhorabona!

El diumenge va ser el torn de celebrar els actes conmemoratius a la Mare de Deu dels Desamparats, patrona dels mariners. Javier i Noelia van assistir a la missa en honor a la mare de Deu.

Podeu trobar les fotografies en els àlbums: Acomiadament FFMM Dénia 2014 i Actes Mare de Déu dels Desamparats.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page