top of page

La plaça Oeste: plaça de moda


El passat dissabte 7 de juny la Plaça Oeste de Dénia es va transformar en el centre de moda de la ciutat degut a l’organització de la Passarel•la Oeste, la desfilada infantil i juvenil que presentava les noves tendències per a l’estiu 2014.

La passarel•la va estar organitzada per la Falla Oeste, amb la col•laboració de les tendes Charming, Temptaciómms, Matilda, Coletas i Tousette. La plaça va acollir a les més de 150 persones que van voler gaudir de una desfilada única a la ciutat protagonitzada per els membres de la nostra comissió.

Els mes menuts van ser els primers en desfilar per deixar pas a la comissió gran. Els models van estar a la altura de les expectatives generades pel públic i va ser tot un éxit. Al finalitzar es va oferir berenar per als xiquets i sopar i discomóvil per aquells que van voler quedar-se a passar una estona més amb nosaltres.

Des de la Falla Oeste ens queda dir gràcies a les tendes que han organitzat la desfilada, així com el públic assistent i models que van fer que aquesta edició de la Passarel•la Oeste haja sigut un èxit!

Totes les fotografies de l'acte en la galería de fotos Passarel·la Oeste i en breu el video de la desfilada.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page