top of page

Un divendres molt dolç


Els tallers de les Vesprades Divertides de la comissió infantil de la falla continuen la seua programació i el passat divendres 27 de juny es va celerar el taller de cupcakes. Un gran nombre de fallerets i falleretes van aprendre a fer aquestos dolços de la mà de les delegades infantils.

L'imaginació dels fallerets i falleretes va fer acte de presència en aquestos dolços convertint-se en autèntics chefs la nostra menuda comissió. El premi per al millor cupcake va estar renyit peró finalment va recaure sobre la xiqueta Gal·la Sivera.

Des de açí donar les gràcies una setmana més a tots els que vau assistir i assitiu als nostres actes. Molt pronte vos informarem de les següents vesprades divertides. Podeu trobar totes les fotografies del taller en l'àlbum Vesprades Divertides: Taller de Cupcakes.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page