top of page

Color, emoció i vistositat amb el Circ del Sol


Carrossa 2014 Circ del Sol

El color, l'emoció i la vistositat de les Carrosses de Dénia 2014 va arribar al centre de la ciutat de la mà de la nostra comissió amb l'espectacular posada en escena de les comparses grans i infantils i de la carrossa del "Cirque du Solei". Amb 210 i a tan sols 8 punts del Primer Premi, el jurat ens va otorgar el Tercer Premi de Carrosses; una obra del nostre artista Juan Carlos Català que va impressionar amb la seua iluminació al ritme de la comparsa, canvis de colors i el gran volum de la carrossa que va agradar i molt a la comissió i al públic assistent.

Comparsa Infantil

La nostra xicalla al ritme de la Xaranga Cachorras Band va preparar una divertida i colorida comparsa que no va rebre premi del jurat pero que sense dubte el públic ho va recompensar amb els seus aplaudiments. La comparsa gran començava amb els payasos que treien les rialles del públic seguit dels trapecistes i malabaristes. Més arrere es trobaven les ballarines amb un ball molt vistos i colorit. Per tancar la comparsa els mimos feien de les seues per donar pas a la carrossa amb Noelia, Miriam, Javier i Vicent dalt d'ella.

L'Alcaldessa de la Ciutat en una de les proves dels Payasos
Moment de les Ballarines

A pesar de que el jurat tampoc va considerar la nostra comparsa com a mereixedora dels premis, el públic va estar molt content i divertit i així ens ho va transmetre amb els seus calurosos aplaudiments. Els càrrecs, engalanats per a l'ocasió van lluir com mai en l'espectacular carrossa que vam presentar.

Carrossa 2014
Els càrrecs celebren el 3er Premi

Des de aquestes línies la Falla Oeste vol agraïr el treball del nostre artista Juan Carlos Català per una carrossa mereixedora dels millors guardons i l'esforç de la nostra comissió per el seu treball aquestes últimes setmanes tant en la confecció de la carrossa com en la posada en escena de la comparsa gran i de la infantil. Un any més ens hem superat. Cavalquem per la festa!

Totes les fotografies de Carrosses: Desfilada de Carrosses 2014 // Confecció Carrossa 2014

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page