El Mig Any enceta el camí cap a les Falles 2015


Mig Any Faller 2014

L'edició 2014 del Mig Any Faller de Dénia es va cel·lebrar el passat dissabte 27 de Setembre. A pesar de les inclemències meteorològiques que ens van obligar a traslladar-nos després de dinar de la nostra plaça fins a l'espai fester, els fallers i falleres de la comissió i de la resta de falles, festers i amics de Dénia van respondre i la festa va continuar en la nova ubicació amb un gran éxit de participació.

Concurs de paelles

De matí era el torn del tradicional concurs de paelles on més de una desena de grups va participar, no sols fallers sino també altres entitats com filaes i asociacións culturals. Per ambientar el concurs a les 11 va donar inici la discomóbil a càrrec del DJ Christian Blond.

A les 14:30h el jurat qualificador de les paelles, composat per la FM de Dénia Carla Petrie, el President de la Junta Local Fallera Jaume Bertomeu, i els nostres càrrecs Noelia Vargas i Javier Tadeo Senén van procedir a la degustació de les paelles concursants otorgant el 3er Premi al gurp "Tadeo Junior", 2on Premi a la Filà Amazigh i el 1er Premi al grup "Los 25". Des de aquí enhorabona als guanyadors!