top of page

El Mig Any enceta el camí cap a les Falles 2015


Mig Any Faller 2014

L'edició 2014 del Mig Any Faller de Dénia es va cel·lebrar el passat dissabte 27 de Setembre. A pesar de les inclemències meteorològiques que ens van obligar a traslladar-nos després de dinar de la nostra plaça fins a l'espai fester, els fallers i falleres de la comissió i de la resta de falles, festers i amics de Dénia van respondre i la festa va continuar en la nova ubicació amb un gran éxit de participació.

Concurs de paelles

De matí era el torn del tradicional concurs de paelles on més de una desena de grups va participar, no sols fallers sino també altres entitats com filaes i asociacións culturals. Per ambientar el concurs a les 11 va donar inici la discomóbil a càrrec del DJ Christian Blond.

A les 14:30h el jurat qualificador de les paelles, composat per la FM de Dénia Carla Petrie, el President de la Junta Local Fallera Jaume Bertomeu, i els nostres càrrecs Noelia Vargas i Javier Tadeo Senén van procedir a la degustació de les paelles concursants otorgant el 3er Premi al gurp "Tadeo Junior", 2on Premi a la Filà Amazigh i el 1er Premi al grup "Los 25". Des de aquí enhorabona als guanyadors!


Per la vesprada, el temps va cambiar i ens va obligar a traslladar-nos pero no va ser impediment per a continuar disfrutant del Mig Any i la clase de Zumba impartida per Miguel Vicens va agradar i molt als assistents que es van animar a participar. Els xiquets també van tindre el seu moment dins del mig any i van gaudir de unflables i berenar. A continuació la discomòbil de Salva Faus va ambientar l'espera fins el sopar de germanor.

Xicalla en els unflables

A les 21:30h més de 150 fallers i amics esperaven en la nau per al sopar de germanor. En acabara es van rifar diversos productes dels nostres patrocinadors i després la Xaranga Cachorras Band va actuar fins a ben entrada la matinada tancant una nova i exitosa edició del Mig Any Faller de les Falles de Dénia que organitza la nostra falla.

Sopar de Germanor

Des de aquestes línies la Falla Oeste vol agraïr l'assitència de tots els fallers, falleres, pares i mares, amics, filaes, asociacións i a la resta de carrecs fallers de la ciutat la seua assitència al esdeveniment així com agrair als patrocinadors oficials i en especial a Temptacións i GD la seua col·laboració desinteresada per continuar fent la festa de les Falles i la Falla Oeste més gran! Cavalquem per la festa!

Podeu trobar totes les fotografies del Mig Any en la Galería de Fotografies

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page