top of page

Cultura i festa unida en el Pergamí 2015El passat diumenge 19 d'Octubre va ser la data elegida per a la Presentació del Pergamí 2015 de la nostra comissió. Enguany el pergamí es una obra de l'artista Eugenio Llorca on conjuga la tradició festera amb el patrimoni històric de la nostra ciutat. A l'acte, al qual van assitir fallers, col·laboradors i amics, es va celebrar en el Casal Pascual García.


Al finalitzar l'acte, Manolo Màrquez ens va preparar un fantàstic Goulash per a dinar. En reconeixement de la seua col·laboració amb la nostra comissió se li va fer entrega d'un obsequi. Des de açí agraïr tant a l'artista del pergamí, com al cuiner així com als fallers i assistents la seua col·laboració amb la nostra falla.

Podeu trobar totes les fotografies de l'acte en Presentació del Pergamí 2015.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page