top of page

Cultura i festa unida en el Pergamí 2015Pergamí 2015

El passat diumenge 19 d'Octubre va ser la data elegida per a la Presentació del Pergamí 2015 de la nostra comissió. Enguany el pergamí es una obra de l'artista Eugenio Llorca on conjuga la tradició festera amb el patrimoni històric de la nostra ciutat. A l'acte, al qual van assitir fallers, col·laboradors i amics, es va celebrar en el Casal Pascual García.


Manolo Marquez

Al finalitzar l'acte, Manolo Màrquez ens va preparar un fantàstic Goulash per a dinar. En reconeixement de la seua col·laboració amb la nostra comissió se li va fer entrega d'un obsequi. Des de açí agraïr tant a l'artista del pergamí, com al cuiner així com als fallers i assistents la seua col·laboració amb la nostra falla.

Podeu trobar totes les fotografies de l'acte en Presentació del Pergamí 2015.

Comprar Pergamí 2015

#pergami #2015

Entradas Recientes

Ver todo