top of page

Excursió a la Yeguada la Troyeta


La Falla Oeste en La Troyeta

La xicalla de la Falla Oeste se'n va anar d'excursió el passat dissabte a les instal·lacións de la Yeguada La Troyeta per coneixer de primera mà l'art eqüestre. Un bon grapat de fallerets i falleretes van poder gaudir de primera mà les tècniques de doma clàssica amb la bellessa, noblesa i expressivitat que caracteritzen La Troyeta.

La Falla Oeste en La Troyeta

Els més menuts de la falla van coneixer a fons les intal·lacións i van escoltar les explicacións dels especialistes de la yeguada sobre els més de 30 anys en el mon de la cría de cavalls de pura raça espanyola que els a convertit en la yeguada referent a Dénia.

La Falla Oeste en La Troyeta

Els fallerets i falleretes s'ho van passar en gran amb aquesta excursió novedosal. En finalitzar la falla els va preparar al Casal un gran berenar per recuperar les forçes i acabar un dissabte que de segur serà innoblidable.

La Falla Oeste en La Troyeta

Des de la Falla Oeste volem agrair a la Yeguada La Troyeta la seua col·laboració dessinteresada amb la nostra comissió i apropar l'art de la doma clàssica del cavalls als nostres menuts fent-los passar una vesprada molt divertida.

Podeu trobar totes les fotografies de l'excursió en la Galería de la web i al Facebook.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page