Fotografía oficial i dinar per a la Comissió 2015


El passat diumenge 16 de Novembre la Comissió de la Falla Oeste 2014-2015, amb els càrrecs Javier, Noelia, Vicent i Míriam al cap davant es van fer la fotografia oficial de l’exercici faller.

Amb els fallers i falleres vestits per a l’ocasió la nostra comissió va eixir perfecta en els fotografies que en els pròxims actes anireu descobrint.

Al finalitzar la fotografia, la comissió, càrrecs i amics es van desplaçar fins la Nau de Madrigueres Sud on els nostres cuiners i amics Juanjo Ribes, Vicent Ivars, Pepe Català i Juan Andrés Pérez ens havien preparat un fantàstic putxero per a més d’un centenar de persones que van assistir al dinar.

Al finalitzar el dinar, els càrrecs van agrair a tots els allí presents la seua assistència i van fer entrega d’uns obsequis als cuiners i una menció especial als patrocinadors del dinar Mar Sala, Fernando Reig, Valle Salva, David Pasaron, Pepa Ribera, Edu Montesinos, José Puerta, Amparo Romero, Laura Santos i Jesús Romero als que des de ací agraïm la seua col•laboració amb la nostra falla.

Per últim sols queda dir que hem encetat ja el compte enrere cap a les presentacions i exaltacions de les nostres Falleres Majors: Noelia Vargas el 5 de Desembre i Míriam Lozano el 11 de Gener.

Totes les fotografies del Dinar de la Comissió 2015 en la Galería i en Facebook.

#2015 #comissió

Entradas Recientes

Ver todo

PATROCINADORS

logo costa blanca.png