top of page

Compte enrere cap a la Presentació Gran 2015


#El5DeDesembreEsDelOeste

El compte enrere cap a la Presentació, Exaltació i Proclamació de Noelia Vargas com a Fallera Major 2015 de la Falla Oeste i de la seua cort d'honor a començat. Amb la ingauració el divendres 28 de novembre de l'aparador gran en Celio Dénia ( C/Marqués de Campo 16 ) i la visita de trajes el passat dissabte 29, la Falla Oeste està ja preparada per a viure un dels grans dies de la comissió: la Presentació

El dissabte la comissió de l'Oeste va anar a visitar els trajes de Vicent, Miriam i Noelia per gaudir de les confeccións tradicionals que gaudiràn els nostres càrrecs el próxim divendres 5 de desembre i el 11 de gener per a exaltar a les nostres Falleres Majors.

Sopar visita de trajes

En finalitzar el sopar, els càrrecs 2014 van fer entrega del regal de la comissió al Javier, Noelia, Vicent i Miriam. Des de la Falla Oeste volem agrair a tots els que van assistir el passat dissabte a la visita de trajes i al sopar, així com als dissenyadors de l'aparador. Vos esperem #El5DeDesembreEsDelOeste en el Centre Social de Dénia per proclamar la nostra Fallera Major 2015: Noelia Vargas i Sánchez.

Fotografies:

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page