top of page

Noelia Vargas i Sánchez, proclamada Fallera Major 2015


Noelia Vargas, FM 2015 amb Carla Petrie FM Dénia 2015 - Foto Ajuntament de Dénia

El passat divendres 5 de desembre el mon faller de la Falla Oeste va viure un dels dies més importants dins de l'exercici faller: la presentació, proclamació i exaltació de la Faller Major 2015 de la Falla Oeste, senyoreta Noelia Vargas i Sánchez.

Un espectacle sense precedents va marcar una nit màgica per a la comissió i per a Noelia, que va gaudir junt a la seua cort d'honor d'una presentació on no va faltar detall. Amb els fallers de la comissió i angels encarregats d'encendre l'espurna dels ciris de l'escenari, la nit màgica per a la nostra Fallera Major i Presdient donava començament.

Àngels - Foto Dénia.com

Una vegada l'escenari esta preparat, la Plaça Valga'm Deu, plaça on transcòrre la història de la nostra comissió i on plantem els nostres monuments va centrar el tema de la presentació fent un breu recorregut per un tradició fallera que compta ja amb més de 67 anys d'història.

Javier Tadeo Senén Femenía entrega el bastó al seu pare, President 2015 - Foto Ajuntament de Dénia

El primer en pujar a l'escenari va ser el nostre President Javier Tadeo Senén Carrascosa, presentat per la seua amiga des de la infància Rosa Lopez, i va arreplegar el seu bastó de President 2015 del Districte Oeste de les mans del seu fill, Javier Tadeo Senén Femenia, convertint-se en uns dels moments més emocionants de la nit.

Ballet - Foto Ajuntament de Dénia

Amb Javier presidint l'acte era el torn de presentar a les components de la nostra comissió per finalment donar pas a l'entrada de la Fallera Major 2015: Noelia Vargas i Sánchez, amb un elegant ballet.

Cort d'honor 2015 - Foto de Dénia.com

Amb els sentiments a flor de pell, era torn de rebre als càrrecs del 2014 per al seu acomiadament així com imposar-li la banda de Fallera Major a Noelia. A continuació el President de l'Associació Cultural Fallera Falla Oeste va imposar la medalla d'Or a Javier. Els nostres càrrecs infantils, Miriam i Vicent van ser els següents en rendir pleiteisa a Javier i Noelia.

Miriam i Vicent -  Foto de Dénia.com

Els següents en fer pleitesia a la nostra comissió i Fallera Major va ser el President de la Comissió de la Mare de Deu de Dénia, el President de la Federació de Moros i Cristians de Dénia, el Regidor de Festes de l'Ajuntament de Dénia i per finalitzar la Fallera Major de Dénia Carla Petrie acompanyada pel President de la Junta Local Fallera Jaume Bertomeu.

Javier i Noelia, Càrrecs 2015 - Foto Ajuntament de Dénia

Amb els sentiments a flor de pell, arribava el moment més emocionant de la nit: l'exaltació de Noelia, a càrrec del seu pare Antonio Vargas Zurita que va emocionar a la nostra Fallera Major.

Exaltació -  Foto Ajuntament de Dénia

Des de la Falla Oeste de Dénia volem agrair a tot el públic assistent a la Presentació Gran 2015, a l'equip de artística, guionistes i protagonistes d'aquest dia que quedarà marcat en la llarga història del nostre distircte fent que el #El5DeDesembreEsDelOeste haja sigut una realitat.

Videos:

Fotografies:

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page