top of page

Presentació d'Esbossos i Llibret 2015


Presentació d'Esbossos i Llibret 2015

Aquest 2015 a la Falla Oeste, #SomDelOeste més que mai. El próxim diumenge 25 de gener presentarem el Llibret i els nostres esbossos dels monuments per a les Falles 2015 que competiràn en Secció Especial.

#SomDelOeste més que mai perqué som a un barri amb tradició i identitat pròpia, tenim una història que contar, un passa't que emociona i un futur que il·lusiona. Açó es vorà reflexat el 25 de gener en el monument més emblemàtic de la nostra ciutat, en el Castell de Dénia.

A partir de les 12:30h en la Sala del Castell tindrà lloc la presentació del llibret i dels esbossos dels nostres monuments que agafaràn forma i volum a la Plaça Oeste aquest març. Al finalitzar la presentació tindrem un fantàstic Cous Cous en el Casal Faller Pascual García.

Des de la Falla Oeste convidem a tota la comissió, fallers i falleres de la ciutat i amants de la festa i tradició fallera a la nostra ciutat a assitir a l'acte de presentació. Aquest 2015 a la Falla Oeste, #Som!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page