top of page

Recta final cap a la Presentació Infantil 2015


Càrrecs 2015 en Bolsos&Bags

El compte enrere cap a la presentació, exaltació i proclamació de Miriam Lozano com a Fallera Major Infantil i Vicent Montaner com a President Infantil 2015 del Districte Oeste junt a la xicalla vaquera arriba a la seua fí.

Aparador Infantil en Bolsos&Bags

El passa dissabte 3 de Gener va ser la destapà del aaparador infantil situat en Bolsos&Bags, en la Plaça Oeste, cor neuràlgic de la nostra història. Els màxims representants infantils de la nostra comissió van destapar el seu aparador, un aparador que podrà gaudir tot el barri i tota la ciutat fins el diumenge que serà el dia màgic de la xicalla vaquera.

Aparador Infantil en Bolsos&Bags

Així doncs amb aquest acte comencem un 2015 plé d'il·lusions i amb moltes ganes de que arribe diumenge perqué #El11DeGenerEsDelOeste!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page