top of page

L'Oeste, molt més que un barri
Amb la plaça Valga'm Deu com a fons, la comissió de la Falla Oeste va presentar l'acte "L'Oeste, molt més que un barri" on es van donar a coneixer els monuments i llibret per a les properes falles 2015 on el nostre districte competix en les màximes seccións.


En l'acte celebrat en el monument més important de la nostra ciutat, el Castell de Dénia, la Sala es va omplir de gom a gom per vore de primera mà l'aposta del nostre districte per endur-se el màxims guardons aquestes falles. L'acte va comptar amb la presència dels màxims càrrecs de la comissió: Noelia, Javier, Miriam i Vicent a més de la nostra representant en la Junta Local Faller Leyre Ivars i els artesans dels monuments Gonzalo i Pau en representació de la delegació d'artística infantil i Pepe Más en representació del Taller Palacio i Serra.


En primer lloc es va a donar a conèixer el llibret 2015 sota el nom "Qui no sap d'on ve, no sap on va. L'Oeste en el temps" en el quals es va un repàs històric del nostre barri. El llibret compta amb artícles de reconeguts experts de la màteria de la nostra ciutat com son J.A.Gisbert, arqueòleg municipal de Dénia, Rosa Seser, arxivera municipal, Pepa Ribes ex-fallera Major del nostre districte i Toni Martí ex-president del nostre districte.


En acabar, era el torn de presentar els monuments 2015 el nostre districte. En primer lloc el monument infantil sota el lema "El món al revés" i amb el que la xicalla disfrutarà d'ell ja que han participat activament en el projecte. Els artistes, Gonzalo i Pau ens han explicat la temàtica de la falla i ens han assegurat que ens sorprendràn aquest Març amb un monument que aspirarà a emportar-se el màxim guardó de les Falles de Dénia.En acabar era el torn de presentar el monument gran. Sota el lema: "Noces d'Or", el taller Palacio i Serra ens presenta el que serà "no sols una gran falla, sino una falla gran" amb el que competirà també per emportar-se el màxim guardó de les Falles de Dénia.En acabar l'acte, comissió i amics ens hem desplaçat fins el casal Pascual García on la nostra fallera Berna Cardona ens havia preparat un fantàstic cous-cous per als més de 70 assistents. Des de la Falla Oeste volem agrair a tots aquells que un any més ens heu acompanyat en aquest acte i sols queda dir que aquestes falles la Falla Oeste vos espera a tots en la Plaça Valga'm Deu per gaudir dels monuments!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page