L'Oeste, molt més que un barriActe "L'Oeste molt més que un barri"

Amb la plaça Valga'm Deu com a fons, la comissió de la Falla Oeste va presentar l'acte "L'Oeste, molt més que un barri" on es van donar a coneixer els monuments i llibret per a les properes falles 2015 on el nostre districte competix en les màximes seccións.


Públic assistent

En l'acte celebrat en el monument més important de la nostra ciutat, el Castell de Dénia, la Sala es va omplir de gom a gom per vore de primera mà l'aposta del nostre districte per endur-se el màxims guardons aquestes falles. L'acte va comptar amb la presència dels màxims càrrecs de la comissió: Noelia, Javier, Miriam i Vicent a més de la nostra representant en la Junta Local Faller Leyre Ivars i els artesans dels monuments Gonzalo i Pau en representació de la delegació d'artística infantil i Pepe Más en representació del Taller Palacio i Serra.