top of page

Taller de maquillatge al Casal per Patrícia MotillaPatricia Motilla, Maquilladora professional amb els nostres càrrecs

El passat divendres 30 de gener la profesional Patricia Motilla va impartir el taller de maquillatge al Casal Faller Pascual García per a totes les falleres de la comissió. El taller va comptar amb un gran nombre de falleres que van compartir les tècniques de maquillatge que Patricía va explicar.


Taller de Maquillatge

Des de la Falla Oeste volem agrair a la professional Patricia Motilla per la seua col·laboració amb la nostra falla així com agrair a totes les assistents la seua participació en el taller. Cavalquem per la festa!


Patricia amb la FM i algunes de les assistents

Fotografies Taller de Maquillatge professional per Patrícia Motilla

#2015 #taller #casal

Entradas Recientes

Ver todo