top of page

Família Gómez, Menció Externa 2015Després de la finalització del recompte de les votacions de les Mencións 2015 de la Falla Oeste, on la Comissió de la falla ha dipositat les candidatures per a les pròximes mencions que s'otorgaràn el proper dissabte 7 de febrer del 2015 en els Salons El Poblet, atorgen la Menció Externa 2015 de la Falla Oeste a la Família Gómez, regents del popular Bazar Oeste, la Gasolinera de Mariano i Bolsos & Bags ubicats en el barri de la nostra comissió, formant part de la seua història i col·laborant sempre amb l'Oeste.

Des de la Falla Oeste donem la més sincera enhorabona als guardonats i vos convoquem a la Gala de Nomenaments on coneixerem la Menció al Faller 2015 de la Falla Oeste otorgada pel mateix procediment que l'anterior. Cavalquem per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page