top of page

L'Oeste a Tot és Festa de Levante TVLa Falla Oeste continua creixent dia a dia i un pas més d'aquesta evolució va ser l'entrevista en directe al programa Tot es Festa de Levante TV celebrada el passat dimecres 18 de Febrer. En el programa dedicat a les festes de la Comunitat i presentat per Jaume Bronchud, els ostres càrrecs van exposar la nostra raó de ser, la història del districte i del futur tan il·lusionant que ens espera.


En l'entrevista vam destacar el paper fonamental de la nostra xicalla ja que son el futur de la festa, així com la implicació de tot un barri que està amb la seua comissió. Mostra del reconeixement d'aquesta implicació amb nosaltres, es la temàtica del Llibret 2015: "Qui no sap d'on ve, no sap on va. L'Oeste en el temps". El vam fer públic al programa ja que està dedicat a la importància econòmica, social i cultural del Barri del Oeste i voliem agraïr-ho públicament.


Des de la Falla Oeste volem agrair a Levante TV, al programa Tot és Festa i a Jaume Bronchud la seua amabilitat i el seu oferiment per continuar fent més gran la nostra falla, el nostre barri i la nostra festa. Si vos vau pedre l'entrevista en directe, la podeu tornar a vore completa ací: La Falla Oeste en "Tot és Festa".


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page