top of page

Exposició del Ninot 2015Les Falles 2015 han arribat a Dénia i amb elles l'Exposició del Ninot 2015. El passat dissabte 21 de Febrer els nostres càrrecs van assistir junt a la resta de comissións i la Junta Local Fallera a l'inaguració de l'exposició ubicada en el Centre d'Art l'Estació.


Alli vam poder descobrir els nostres ninots. El infantil "El Mon al Revés" elaborat per Pau Soler i Gonzalo Rojas i el gran "Noces d'Or" fet per el taller Palacio i Serra. Ambdós grups expositius son ferms candidats a emportar-se el guardó al millor ninot 2015.


Des de aquestes linies volem agrair als nostres artistes per les dos creacións que ens han preparat per a l'exposició i que son sols una xicoteta mostra del que podrem gaudir el próxim més de Març a la nostra plaça. Podeu gaudir dels ninots acudint al Centre d'Art l'Estació o en la nostra Galería de Fotografies.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page