top of page

Excursió al Parc de Bombers i Berenar del Pergamí InfantilLa xicalla vaquera en el Parc de Bombers

La xicalla de l'Oeste continua de festa de cara a les Falles 2015 i el passat dissabte 28 de febrer se'n van anar d'excursió al Parc Comarcal de Bombers de Dénia per coneixer de primera mà les instalacións i les tècniques que aquestos profesionals utilitzen per als casos d'emergència.


DSC01649.jpg

Una vegada vam arribar al Parc de Bombers, els profesionals ens explicarem com treballen i s'organitzen front a les situacións d'emergència en les que intervenen. Al acabar la visita, era el torn de celebrar el Berenar del egamí Infantil al Casal Faller Pascual García.


DSC01678.jpg

. Cada falleret i fallereta van rebre de les mans de Miriam i Vicent el seu obsequi per formar part de la falla i per ser el més que il·lusionant futur de la nostra comissió.Un gran nombre de xiquets i xiquetes disfrutar d'una jornada completa que enceta el camí cap al a gran setmana fallera.


DSC01692.jpg

Des de la Falla Oeste volem agrair l'acollida del Parc Comarcal de Bombers de Dénia i als professionals que allí treballen, la dedicació en la visita de la nostra xicalla. Podeu vore totes les fotografies del dia en la galería de fotografies de la web.

#2015 #xicalla #pergami

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page