top of page

Excursió al Parc de Bombers i Berenar del Pergamí InfantilLa xicalla de l'Oeste continua de festa de cara a les Falles 2015 i el passat dissabte 28 de febrer se'n van anar d'excursió al Parc Comarcal de Bombers de Dénia per coneixer de primera mà les instalacións i les tècniques que aquestos profesionals utilitzen per als casos d'emergència.


Una vegada vam arribar al Parc de Bombers, els profesionals ens explicarem com treballen i s'organitzen front a les situacións d'emergència en les que intervenen. Al acabar la visita, era el torn de celebrar el Berenar del egamí Infantil al Casal Faller Pascual García.


. Cada falleret i fallereta van rebre de les mans de Miriam i Vicent el seu obsequi per formar part de la falla i per ser el més que il·lusionant futur de la nostra comissió.Un gran nombre de xiquets i xiquetes disfrutar d'una jornada completa que enceta el camí cap al a gran setmana fallera.


Des de la Falla Oeste volem agrair l'acollida del Parc Comarcal de Bombers de Dénia i als professionals que allí treballen, la dedicació en la visita de la nostra xicalla. Podeu vore totes les fotografies del dia en la galería de fotografies de la web.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page