top of page

Bandols, crida i pregó 2015El passat diumenge 1 de Març va ser el dia de la crida i el pregó de les Falles de Dénia 2015 i com no podia ser d'una altra manera la nostra comissió tenia una jornada completa preparada. Per començar hi va haver dinar al Casal Faller Pascual García: un fantàstic arròs a banda amb gamba roja de Dénia feta per Rafa Jiménez.Una vegada vam acabar de dinar va ser l'hora de preparar el bandol que anunciaba l'arribada de les falles 2015 protagonitzat per les falleres Tania i Cristina que van pregonar a tota Dénia que les falles ja han arribat al barri del Oeste.


Una vegada recorregudes totes les falles de la ciutat, va ser el torn de concentrar-se junt a les muralles del nostre castell per escoltar a les FFMM de Dénia fer la crida i al nostre faller Jose Vicente Benavente el Pregó 2015 de les Falles de Dénia.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page