top of page

Falles 2015: Una comissió de BanderaLes Falles 2015 han estat marcades per el sentir d'una comissió festera, treballadora i de molta germanor en la que amb color i música hem omplit el barri i la ciutat amb Javier, Noelia, Vicent i Miriam la capdavant. De matí era el torn de omlir l'Oeste de música i l'arreplegada dels premis infantils en els que la millor xicalla de la ciutat, la xicalla vaquera amb el monument "Mon al Revés" de Gonzalo Rojas es va endur el 3er Premi de la Secció Esepecial Infantil que vam celebrar com a premi d'un any infantil insuperable.


En acabar de dinar, era el torn de la primera part de les pleitesies i la recollida dels premis grans en els que la nostra comissió va aconseguir un bon nombre d'ells: Premi a la Millor Ornamentació de Falla, Premi Ingeni i Gràcia Secció Especial, Premi a la Millor Crítica Turística, 2on Premi de Crítica Medioambiental, 3er Premi de Llibret i com a colofó el 2on Premi de Secció Especial Gran amb les Noces d'Or, segon any consecutiu aconseguint aques guardó amb el monument del taller Palacio i Serra que va ser el gran favorit fins l'últim moment peró que vam celebrar com a premi a un any increible.

El 18 va ser el torn de la segon part de les pleitesies a les diferents comissións de la ciutat i per la nit, a pesar de les inclemències meteorològiques la plaça Oeste va gaudir d'una nova nit de festa al ritme del OesteSound.


El 19 de Març com es tradicional de matí vam celebrar l'ofrena a la Mare de Deu on la nostra comissió es va vestir amb les seues millors gales per desfilar pels carrers de la nostra ciutat. Per la nit ens vam endur el Premi a la Millor Desfilada de l'Ofrena, un premi més que merscut per a una comissió que s'ho va treballar i molt. En finalitzar el dinar, es va elegir per unanimitat l'elecció de Ruben Flores Motilla com a President 2016 del nostre districte.


Des de la Falla Oeste volem agrair a tots els fallers, falleres, mares i pares, patrocinadors, col·laboradors i a tots aquells que heu fet que aqeust any torne a ser un éxit i que continuem portant a la falla al lloc que es mereix, a ser la millor falla de Dénia. Som del Oeste!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page