Falles 2015: Una comissió de BanderaMonument Gran 2015

Les Falles 2015 han estat marcades per el sentir d'una comissió festera, treballadora i de molta germanor en la que amb color i música hem omplit el barri i la ciutat amb Javier, Noelia, Vicent i Miriam la capdavant. De matí era el torn de omlir l'Oeste de música i l'arreplegada dels premis infantils en els que la millor xicalla de la ciutat, la xicalla vaquera amb el monument "Mon al Revés" de Gonzalo Rojas es va endur el 3er Premi de la Secció Esepecial Infantil que vam celebrar com a premi d'un any infantil insuperable.


Xicalla Vaquera

En acabar de dinar, era el torn de la primera part de les pleitesies i la recollida dels premis grans en els que la nostra comissió va aconseguir un bon nombre d'ells: Premi a la Millor Ornamentació de Falla, Premi Ingeni i Gràcia Secció Especial, Premi a la Millor Crítica Turística, 2on Premi de Crítica Medioambiental, 3er Premi de Llibret i com a colofó el 2on Premi de Secció Especial Gran amb les Noces d'Or, segon any consecutiu aconseguint aques guardó amb el monument del taller Palacio i Serra que va ser el gran favorit fins l'últim moment peró que vam celebrar com a premi a un any increible.


Arreplegada del Premi