top of page

Apuntà 2016El passa’t diumenge 29 de març, la Falla Oeste sota la batuta del President Rubén Flores va començar de maner oficial el exercici faller 2015/16 amb l’apuntà oficial gran i infantil de la comissió.


Un centenar de fallers i amics es van donar cita en el Casal Faller Pascual García per començar un any il•lusionant i com no, amb nous membres en una comissió que no para de créixer. El nostre amic Rafa Jiménez ens va preparar una fantàstica fideuà per a tots els assistents.


En finalitzar el dinar, el President va fer entrega d’un xicotet obsequi al cuiner per la seua col•laboració desinteressada amb la nostra comissió. Des de aquestes línies animem a tots els amants de la festa a sumar-se a la falla Oeste. Estem tots els divendres en el casal per a apuntar-vos a la comissió que viu les falles els 365 dies de l’any o si vols pots descarregar-te directament el formulari des de la web i entregar-lo directament al nostre casal. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page