top of page

Ja tenim càrrecs 2016Rams, bastó i barret estaven llests dissabte passat 11 d'abril en la nau de l'espai fester per a ser lliurats als afortunats que ostentaran els màxims càrrecs per al nou exercici.Sobre les 21 hores, ens reunim fallers, col•laboradors i amics per a començar amb una de les nits més màgiques de l'any:la treta. Més d'un centenar de persones no van voler perdre's aquest acte.


En acabar el sopar, era el moment que tots esperaven. El president, Rubén Flores, li va lliurar el bastó i el barret de president infantil al xiquet Carlos Alcalá, que no va poder ocultar la seua alegria en ser triat.


Tot seguit, la sorpresa la van tindre Maria i Nuria Vayà, qui seran les falleres majors infantils. I amb els nervis a flor de pell, era el moment més desitjat, en el qual per fi desvetlarien el nom de la triada per a representar a la falla, sent l'agraciada Tania Carrió.


Des d'aquestes línies, volem donar-li l'enhorabona a Maria, Nuria, Carlos, Tania i Rubén; així com agrair a tots els assistents a l'acte. Ara si que està tot a punt per a començar aquest exercici 2015-16 il•lusionant de una comissió de bandera com és la Falla Oeste. Cavalquem per la festa!Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page