top of page

Ja tenim càrrecs 2016Càrrecs 2016

Rams, bastó i barret estaven llests dissabte passat 11 d'abril en la nau de l'espai fester per a ser lliurats als afortunats que ostentaran els màxims càrrecs per al nou exercici.Treta 2016

Sobre les 21 hores, ens reunim fallers, col•laboradors i amics per a començar amb una de les nits més màgiques de l'any:la treta. Més d'un centenar de persones no van voler perdre's aquest acte.


Carlos Alcalà, President Infantil 2016

En acabar el sopar, era el moment que tots esperaven. El president, Rubén Flores, li va lliurar el bastó i el barret de president infantil al xiquet Carlos Alcalá, que no va poder ocultar la seua alegria en ser triat.


Maria i Núria Vayà, Falleres Majors Infantils 2016

Tot seguit, la sorpresa la van tindre Maria i Nuria Vayà, qui seran les falleres majors infantils. I amb els nervis a flor de pell, era el moment més desitjat, en el qual per fi desvetlarien el nom de la triada per a representar a la falla, sent l'agraciada Tania Carrió.


Tania Carrió, Fallera Major 2016

Des d'aquestes línies, volem donar-li l'enhorabona a Maria, Nuria, Carlos, Tania i Rubén; així com agrair a tots els assistents a l'acte. Ara si que està tot a punt per a començar aquest exercici 2015-16 il•lusionant de una comissió de bandera com és la Falla Oeste. Cavalquem per la festa!


Càrrecs 2016

Càrrecs 2016

Totes les fotografies de l`acte de la Treta en la galería de la web.

#2016 #treta #fm #fmi #presidentinfantil #president