top of page

Núria i María Vayà i Carlos Alcalá, càrrecs infantils 2016El passa’t cap de setmana la Falla Oeste el va viure de manera intensa amb el primer divendres de casal amb els càrrecs anomenats. Al sopar van assistir quasi un centenar de fallers i amics que van obrir aquest il•lusionant 2016 amb el casal de gom a gom.


El dissabte era el torn de la xicalla vaquera amb la Treta Infantil 2016 de la Falla Oeste. A l’acte, al qual van assistir fallerets i falleretes de la comissió, càrrecs de les altres comissions de la ciutat, amics, familiars i la Fallera Major Infantil de Dénia 2015, va estar presentat per la fallereta Marina en la qual Núria, María i Carlos van prendre oficialment els màxims càrrecs de la comissió infantil de la Falla Oeste 2016.


Des de la Falla Oeste volem agrair a tots els assistents a l'acte i berenar de la treta infantil de la nostra comissió. I com no, a les delgades d'infantil, mares, fallers i amics que van ajudar a que el dia fora tot un éxit. Cavalquem per la festa!


Totes les fotografies del acte en la galería de la web: Galería

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page