top of page

Cap de setmana de tradició i carrossaEl passat cap de setmana la Falla Oeste va viure uns dies intensos. El divendres, com es tradicional al nostre casal es va oferir sopar popular i tertúlia fallera amb un gran nombre de fallers i amics que es van animar a gaudir de nosaltres dels nostres divendres.


El dissabte era el torn de la xicalla, la qual va tindre excursió a les instalacións del Pósit de Dénia i el seu port pesquer per coneixer de primera mà les arels i tradicións marineres de la nostra ciutat. En l'excursió, els guies Jaume i Vicent van explicar als més menuts les curiositats de l'ofici mariner i la tradició que té a la nostra ciutat. En acabar la comissió infantil va berenar al casal per recuperar forçes.


Diumenge era el dia de continuar amb les tasques de confecció de les carrosses que lluirem en les pròximes festes majors. Fallers i amics es van arrimar fins les naus de l'espai fester per continuar treballant amb el cucurutxo, la purpurina, boletes... per tal de que en els mes de juliol la nostra falla presente dos treballs del mes alt nivell.


Des de la Falla Oeste volem agrair a tots els fallers i falleres que assistixen a cada acte que des de la falla organitzem i que fan que la nostra comissió continue al capdavant de l'activitat fallera de la ciutat.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page