top of page

Gran èxit de l'OesteFest 2015!Un any més la nostra falla va organitzar l'OesteFest, la gran festa fallera de l'estiu que va concentrar en la nostra emblemàtica falla les jornades més festeres del passa't cap de setmana 24 i 25 de juliol

Divndres va ser torn de inaguar aquesta edició amb sopar popular i l'actuació dels DJ Pablo Herreros i Juanjo García que van calfar l'ambient de cara al dissabte.


Dissabte era jornada completa a la plaça amb la festa de l'aigua, l'excursió de la xicalla a la Creu Roja i ja per la nit sopar i l'actuació de la Xaranga C25 de Sueca que va fer vibrar tota Dénia. Des de la Falla Oeste volem donar les gràcies a tots els que vau assistir a l'OesteFest2015 fent de nou gala de que en la nostra comissió cavalquem per la festa!Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page