top of page

Presentació FFMM Dénia 2016Pleitesia dels nostres càrrecs a les FFMM de Dénia

El passa't dissabte 12 de Setembre va tindre lloc en l'emblemàtica Plaça del Consell de Dénia, la presentació de Marina i Alejandra, Falleres Majors de Dénia 2016 acompanyades pel President de la Junta Local Fallera Jose Antonio Monsonis i la seua Cort d'Honor.


Recepció de les FFMM de Dénia 2016

Marina i Alejandra, FFMM Dénia 2016 junt al President JLF i Alcalde de la Ciutat

Com no podia ser d'altra manera, la nostra comissió representada per els màxims càrrecs Tania, María, Nuria, Carlos i Rubén van estar presents en l'acte i fer l'homenatge a les màximes autoritats falleres de la Ciutat. Des de la Falla Oeste volem donar la mes sincera enhorabona a Marina i Alejandra per aquest màgic any i esperem que ho disfruteu al màxim.


Càrrecs comissións falleres de Dénia junt a les FFMM de Dénia 2016

Totes les fotografies de l'acte en la galeria de la web.

#presentació #ffmmDénia

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page