top of page

Dénia, Capital del MotorLa VII Exposició del Motor de Dénia ha estat tot un èxit amb més de 10.000 visitants el passats dies 19 i 20 de Setembre. Durant aquesta edició celebrada en el cèntric Carrer del Marqués de Campo, més de 2.400 mts quadrats d’innovació automobilística, accessoris, motociclisme, ocasió i molt més van omplir el centre de la ciutat.


El dissabte a les 12h amb el Marqués de Campo ple de gent i un ambient festiu va tindre lloc la inauguració oficial de la Expo amb la Fallera Major Infantil de Dénia 2016, Alejandra acompanyada de la Cort d’honor i del President de la Junta Local Fallera, així com la Regidora de Festes de la Ciutat, Eva Ronda i els càrrecs 2016 de la Falla Oeste.


Una vegada inaugurada, van fer la visita oficial a la Expo per conèixer de primera mà totes les possibilitats dels expositors. Ja per la vesprada el centre de la ciutat presentava un aspecte immillorable amb tots els expositors plens de gent interessada. Diumenge la jornada va continuar amb la tònica de visitants i va estar plena durant tota la jornada.


Des de la Falla Oeste volem agrair a tots els expositors la seua tasca així com als visitants la seua assistència. Hem de dir que ja hem començat a preparar la VIII Exposició del Motor del 2016. Vos esperem!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page