top of page

Visita de trages i inauguració dels aparadorsInauguració Aparadors 2016

Els dies grans de la comissió de l’Oeste arriben, i el passat dissabte 26 de setembre va ser el preàmbul de la presentació amb la visita dels trages dels nostres càrrecs i la inauguració dels aparadors. Davant de l'aparador del local “Bazar Oeste” hi havia una gran expectació per gaudir de dos aparadors de gran originalitat i vistositat que engalanen el barri i ens preparen per als dos grans dies de les presentacions i exaltacions de les nostres falleres majors 2016.


Acte d'inauguració dels Aparadors

En finalitzar la inauguració, ens vam desplaçar fins la sala Llunàtics per sopar i gaudir d’una nit de festa amb tota la comissió. Des d'aquestes línies volem agrair-vos a tots la vostra assistència i estem ja camí dels nostres dies #El2dOctubreEsDelOeste i #El4dOctubreEsDelOeste! Cavalquem per la festa!


Tania, FM 2016

Carlos, President Infantil 2016

Núria i María, FFMM Infantils

Totes les fotografies en Galería

#2016 #aparadors #carrecs #presentacióinfantil #presentació

Entradas Recientes

Ver todo