top of page

Arriba el Mig Any de les Falles de DéniaArriba el Mig Any de les Falles de Dénia. En poc menys de sis mesos els carrers de la nostra benvolguda Dénia tornaran a omplir-se de color, volum, pòlvora, festa i música; i com no la competitivitat i germanor entre les comissiós i associacións falleres de la ciutat.

Per aixó, com es tradicional, un any més la Falla Oeste organitza el Mig Any Faller de Dénia obert a totes les comissións falleres i entitats que vullgen gaudir d'un dia faller complet junt a nosaltres. La inscripció per al concurs de paelles està oberta fins el proper dimecres 7 d'Octubre amb tres premis: de 200, 100 i 50 Euros. A més els tickets per al sopar de germanor de la nit podeu comprar-los en el nostre casal o a través de Contacte.

A més enguany, com a novetat, dins del programa de festes del Mig Any incloem el popular concurs de " A l'Oeste, la xicalla es l'artista!" on els menuts de la comissió participaràn en unn concurs de dibuix amb temàtica del monument infantil que plantarem les Falles 2016. El dibuix guanyador serà transformat en escena de cartó-pedra el próxim Març.

Programa:

13h - Concurs de Paelles

16h - Actuació de la "Xaranga Xe Que Fort"

16:15h - Unflables per a la xicalla

21:30h - Sopar de Germanor

23:30h - Actuació de la "Xaranga Cachorras Band"

Tot en la Plaça Oeste el dissabte 10 d'Octubre del 2015.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page