"Moments" per presentar a Tania Carrió i Ávalos com a FM2016Moments

En una nit molt emocionant i plena de sentiments, vam presentar a la màxima representant per a l'any 2016, la jove Tania Carrió. Els fallers Cristina Benavente i José García van ser els encarregats de conduir l'acte que va començar amb un ballet i una reflexió sobre les falles. A continuació va ser cridat 'al scenario el president de la comissió, Rubén Flores, que va rebre de mans del seu antecessor, Javier Tadeo Senén, el bastó de president.


Escenari de "Moments"

Amb tot a punt, l'escenari va rebre a les components de la cort d'honor, que van acompanyar l'arribada de la protagonista de la nit, Tania Carrió. Però abans que la protagonista de la nit es descobrira, van prendre l'espai escènic els fallers de la comissió, que en peu van rebre a la reina de la falla. Tania Carrió va arribar emocionada, i sense poder reprimir les llàgrimes va rebre els aplaudiments del públic. Després de baixar els fallers de l'escenari, van pujar els càrrecs de l'any anterior i Noelia Vargas va imposar la banda de fallera major a Tania, una banda que va portar la mare de Tania.