top of page

"Moments" per presentar a Tania Carrió i Ávalos com a FM2016En una nit molt emocionant i plena de sentiments, vam presentar a la màxima representant per a l'any 2016, la jove Tania Carrió. Els fallers Cristina Benavente i José García van ser els encarregats de conduir l'acte que va començar amb un ballet i una reflexió sobre les falles. A continuació va ser cridat 'al scenario el president de la comissió, Rubén Flores, que va rebre de mans del seu antecessor, Javier Tadeo Senén, el bastó de president.


Amb tot a punt, l'escenari va rebre a les components de la cort d'honor, que van acompanyar l'arribada de la protagonista de la nit, Tania Carrió. Però abans que la protagonista de la nit es descobrira, van prendre l'espai escènic els fallers de la comissió, que en peu van rebre a la reina de la falla. Tania Carrió va arribar emocionada, i sense poder reprimir les llàgrimes va rebre els aplaudiments del públic. Després de baixar els fallers de l'escenari, van pujar els càrrecs de l'any anterior i Noelia Vargas va imposar la banda de fallera major a Tania, una banda que va portar la mare de Tania.


En el seu discurs de comiat, Noelia Vargas va agrair el suport des de l'Associació Cultural Falla Oeste fins al dels simpatitzants de la seua falla i de les persones que, independentment del color de la falla, el van ajudar durant el passat exercici. Per finalitzar el seu parlament, va prometre "seguir 'cavalcant per la festa'".

Les sorpreses per Tania van continuar amb l'exaltació, a càrrec de la seva amiga Aida Simó que li va dedicar unes sentides i emotives paraules d'afecte. Ni Aida ni Tania van poder reprimir les llàgrimes recordant moments màgics viscuts juntes com la treta o la desfilada de carrosses, i Aida, que va ser fallera major del Centre en 2015, va voler aprofitar per agrair el suport que Tania li va brindar en tot moment.


A continuació, Tania i Ruben van rebre les homenatges dels convidats especials de la nit, entre els quals es trobaven els representants de la Falla El Prado de Gandia; els càrrecs infantils de la falla; Paco Arnau en representació de la Comissió de Festes de la Mare de Déu; la regidora de festes, Eva Ronda, i la fallera major de Dénia, Marina Margalejo.

Per finalitzar la presentació van prendre la paraula Rubén i Tania. Rubén va elogiar als seus càrrecs i va agrair especialment a la seva parella, Maria, el suport constant durant aquest any tan especial. Tània, per la seva banda, s'ha mostrat feliç de poder tenir al costat d'ella als seus éssers estimats i va reconèixer que la vida li ha canviat molt en els últims cinc mesos, en què ha pogut gaudir d'experiències inoblidables.

L'himne de València va posar punt final a l'acte d'exaltació i proclamació de Tania Carrió com a Fallera Major de l'Oeste per a l'any 2016.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page