top of page

Com més sucre més dolçQue hi ha darrere d'aquesta frase tan valenciana? La Falla Oeste aquest 2016 et porta el pergamí més dolç que puges imaginar per a que conegues el significat d'aquesta dita tan nostra.

El diumenge 6 de desembre a les 12:30h en la Sala Llunàtics tindrà lloc la presentació del Pergamí 2016 de la nostra comissió que no deixarà a ningú indiferent. Col·laboren:

·Casa Federico ·Els Tomassets Denia ·Peix i Brases ·Sancta Sanctorum ·De Mil Sabores ·Pastelería Ramís ·Pastelería Rovira ·Venta de Posa ·Restaurante Colom ·Restaurante Sandunga 52 ·Aticcook ·Heladería Verdu ·Departament d'Hostelería i Turisme IES Maria Ibars de Dénia

En finalitzar hi haurà un fantastíc putxero per 10E i l'actuació de la Xaranga CachorrasBand. Confirmar assitència a contacte o al telèfon/whatsapp: 649 61 55 38. T'esperem!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page