top of page

Exposició del Ninot 2016L'Exposició del Ninot que acull des de hui el Centre d'Art l'Estació, estarà oberta fins el proper divendres 4 de Març per contemplar una xicoteta mostra dels monuments dels 11 districtes i la Junta Local Fallera de Dénia.

Els nostres càrrecs Tania, Mari, Núria, Carlos i Rubén han assistit a la inauguració oficial juntament amb la resta de districtes per gaudir- de ben a prop dels treballs dels artesans que plantaràn a la nostra ciutat en unes setmanes.

En ella es troben els nostres grups d'exposició: el grup infantil sota el titol "Dis-me amb qui vas, i et diré quin animal eres" es tracta d'una obra confeccionada pels nostres artistes infantils Gonzalo Rojas i Pau Soler que han realitzat un treball magnific i molt detallista amb uns acabats mereixedors del guardó d'indult del foc.

En el grup gran trobem sota el titol "Que Continue l'Espectacle" una creació dels nostres artesans Palacio i Serra que mostra com la festa, ingeni i gràcia estàn molt presents en les falles.

Ambdós grups estàn presents en l'exposició que podreu gaudir en directe en el Centre d'Art l'Estació, però per a tots els amants de les falles que no podeu arrimar-se fins a Dénia, ací vos deixem al detall els nostres ninots. Gaudiu-los!

Els ninots al detall:

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page