top of page

Falles 2016: L'Oeste, en el més alt!Aquestes falles 2016 entraràn en la història de la nostra falla per la porta gran. Després de 17 anys, la nostra comissió va tornar a aconseguir amb el monument gran "Que continue l'espectacle!", obra dels artesans Palacio i Serra, el ansiat guardó de Millor Falla de Dénia i 1er Premi de la Secció Especial.


Plaça Oeste Falles 2016

Amb dos monuments aspirants a endur-se el guardó als millors monuments de la ciutat, començavem les Falles. El 17 de matí el protagonisme era per a la xicalla vaquera, ja que era l'hora dels premis infantils. Finalment el jurat va decidir que el nostre monument "Dis-me amb qui vas i et diré quin animal eres" de Gonzalo Rojas i Pau Soler, un treball innèdit i exclusiu per a la nostra comissió, és va endur el 4rt Premi de Secció Especial que va saber a poc pero que no ens va fer canviar d'opinió ja que el resultat estava al carrer i el treball podía haver-se endut un premi molt superior.


Comissió Infantil 2016

La vesprada-nit del 17 la recordarem com una jornada històrica ja que amb el monument gran, després de 17 anys sense aconseguir-ho el jurat ens va atorgar el 1er Premi de la Secció Especial i Premi a la Millor Falla de Dénia, a més de Premi a la Millor Critica Fallera i el 3er Premi a la Promoció i Ús del Valencià.La alegria grogueta va omplir Dénia. Amb 95 punts, ens vam alçar amb el màxim guardó de les Falles de Dénia tornat així a estar en el més alt de les Falles. El 18 i 19 de Març va transcòrrer amb l'ambient festiu que ens caracteritza, acompanyats de la Xaranga Cachorras Band.

Des de aquestes línies, la Falla Oeste vol agraïr a tots els que han fet possible que cada dia el nostre districte siga més gran si cap. Volem fer una menció especial als nostres artesans Palacio i Serra que amb tres anys de trajectòria en el nostre districte, han aconseguit dos 2º Premis de Secció Especial i aquest 1º Premi. Sense dubte es un reconeixement a tot un any de treball i esforç que finalment s'ha vist recompensat. Sol queda dir, Som de l'Oeste!


També aprofitem a les comissións de Paris Pedrera, Saladar i Port-Rotes pels seus màxims guardons en les respectives categoríes.Totes les fotografies en Galeria de la web.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page