top of page

Apuntà 2017


Vaquer pots nàixer, Vaquer pots fer-te Junts, no parem de créixer així que apunta't a l'Oeste.

De les cendres ressorgiran nous projectes, noves il·lusions. De les cendres renaixeran moments i vivències úniques en la vida d'un faller. A l'Oeste volem que aquestos moments, vivències i projectes comencen el més ràpid possible per continuar dient ben alt: Som una falla de Bandera!

Des de aquestes línies comuniquem que l'Apuntà Falla Oeste 2017 és celebrarà el proper Diumenge 10 d'Abril, tant l'apuntà gran com la de la comissió infantil. No anem a deixar pedre la ocasió per convidar-te a sumar-te a la falla grogueta de la ciutat, a una comissió on la festa és viu els 365 dies de l'any. Som una falla d'especial tot l'any, no sols la setmana fallera i aquesta manera de ser es reflexa en l'ambient.

Sempre de festa els xiquets de la falla sempre grogueta apunta't a la nostra xicalla

Carrosses, festes, dinars, desfilades, concerts, excursions, actuacions... tot ho podràs descobrir si del Oeste eres faller. Des de els més menuts, fins als més majors tots sou benvinguts a gaudir de la festa valenciana per excel·lència. Nostre Casal Faller Pascual García (ubicat en el Carrer Moncada - junt al C.P. Cervantes) té les seues portes obertes a tothom per a que et passes i disfrutes del bon ambient.

Per acabar sols ens queda animar-vos a formar part de la Falla Oeste, una gran falla on tradició, innovació, cultura, falles i diversió és donen la mà per tornar al més alt. A continuació podeu descarregar-se els fulls d'inscripció o directament els divendres i el dia de l'Apuntà passar-vos pel Casal per formar part del Districte Oeste. T'esperem!

Dinar de l'Apuntà : Arrós a Banda

👉Donatiu:

Adults -> 10E Xiquets -> 5E

Confirma la teua assistència al dinar en:

💻 www.fallaoeste.com/contacte 🏠 Casal: Divendres des de les 20:30h 📱 620 85 22 31 (Javi)

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page