top of page

Un any en el més alt!Amb tota la comissió preparant la festa sorpresa amb molta cura per a que els màxims càrrecs de la falla del 2016 no s’adonaren, el passat dissabte 30 d’Abril vam celebrar l’acomiadament de Rubén, Tania, Carlos, María i Núria.

Amb la Xaranga Cachorras Band i la comissió preparada, els màxims representants d’aquest any junt a Rubén vam fer pasacarrers per arreplegar a cada càrrec i sumar-lo a la comitiva per a dirigir-nos fins a la Nau de l’Espai Fester per seguir la festa sorpresa davant més de 150 persones formades per fallers, familiars, amics i càrrecs d’altres comissions que van voler acomiadar-se d’aquest exercici faller.

Una vegada vam pegar un mosset, la comissió va emetre unes imatges que tenien preparades per a fer emocionar als càrrecs 2016. Podem dir que aquest objectiu es va complir i l’emoció va contagiar a tots els presents que seguíem amb molta atenció el repàs a un any que ha sigut mlt exitós en quan a premis i objectius proposats, a més de recordar com la comissió de l’Oeste està els 365 dies de festa.


En acabar els vídeos, els càrrecs 2017 Javi, Laura, Martín i Neus van entregar uns detalls als seus antecessors visiblement emocionats. Com a fí de festa, el dj convidat va fer que els presents aguantarem en la nau fins a ben entrada la matinada i passant-ho en gran.

Des de aquestes línies volem agrair a tots els que vau col·laborar per fer que la festa d’acomiadament haja sigut un gran exit. Cavalquem per la festa!


Totes les fotografies en Galeria

#2016 #2017 #acomiadament

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page