top of page

Color. Originalitat. Passió.Comencem amb les vesprades de cucurutxo, de fer boletes, de brillar amb la purpurina i de somniar amb les elegants peces de suro. El equip d'artesans carrossers de la falla ja està mans a l'obra amb la Carrossa que presentarem aquestes Festes Majors.

Nostra comissió aposta sempre per les Carrosses de Dénia, i aquest any presentarem una proposta innovadora i elegant, com ens tenen acostumats els nostres artesans (però de moment no anem a descobrir molt més, tot al seu temps). Tan sols vos avancem que aquesta proposta girarà sobre aquestes tres paraules: "Color. Originalitat. Passió"

Fallers, falleres vos esperem totes les vesprades des de les 19h en la Nau 10 de l'Espai Fester per a la confecció de la carrossa. Ah, i no vos oblideu que a les xarxes piulem amb l'etiqueta #CarrossesOeste16.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page