top of page

Fideuà de foie i boletusDiumenge passat vam acomiadar el mes de maig amb una magnífica fideuà amb la què ens van deleitar els nostres fallers José Navarro i Jaime Tarin.

Va ser un diumenge complet que tots vam compartir en família, on els més menuts de la falla no van parar de jugar i córrer sense parar mentre els nostres cuiners preparaven cuidadosament el dinar. La fideuà fou tot un èxit!

Després de dinar ens van oferir una gran varietat de postres que no van deixar indiferent ningú. Fins a deu varietats diferents vam poder compartir! I un molt especial que vam guardar per bufar els ciris d'aniversari junt al nostre José Navarro que dimarts feia anys.

La vesprada va passar amb jocs de taula i un xicotet monòleg improvisat pel nostre president infantil Martín, que va compartir el seu millor repertori d'acudits amb tots nosaltres sota l'atenta i riallera mirada de la seua Fallereta Major Neus.

Per finalitzar, Martin i Neus, junt a Javi i Laura, els nostres càrrecs 2017, van fer entrega d'un obsequi en agraïment a Jose i Jaime pel magnífic dinar amb què tots vam gaudir.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page