top of page

Fideuà carrosseraLaura, FM 2017 junt a Martin i Neus, FMI i PI 2017

Un diumenge més, la nau número 10 de l'Espai Fester de Dénia és va omplir de fallers i amics per continuar amb les tasques de confecció de les #CarrossesOeste16. Amb Javi, Laura, Martín i Neus al capdavant la jornada carrossera va ser molt intensa.

Per recuperar les forçes del matí i agafar la vesprada amb moltes més ganes, la nostra amiga Juani Molinillo en va cuinar una fantàstica fideuà de peix que va agradar i molt a tots els assistents. En agraiment per aquest dinar, Javi i Laura en nom de la comissió van obsequiar a la cuinera amb un detall.

Des de aquestes línies agrair una setmana més a tots els que vau assistir a la jornada carrossera i vos recordem que estem tots els dies des de les 19h en la nau per continuar amb la carrosa. Vos esperem!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page