top of page

Un arròs al forn brillant!Les cuineres del arròs al forn junt als càrrecs 2017

Un diumenge més, la Comissió de la Falla Oeste va gaudir d’un dia en la carrossa. Els fallers i falleres, i tots aquells que es van acostar per a col·laborar en la confecció de la carrossa, van passar un dia agradable en què no va faltar el treball. A més, com a recompensa, van poder gaudir d’un fantàstic Arròs al Forn en paella cuinat per Yolanda i Pili. Des d’aquestes línies volem agrair a les cuineres el seu gran treball.

Divendres de Casal i Eurocopa

El passat divendres 17 de juny, els fallers i falleres de la Falla Oeste i tot aquell que va voler acostar-se, van poder gaudir d’un altre Divendres de Casal. Però aquesta setmana, el tradicional sopar venia acompanyat d’un poc més, i és que la Comissió va decidir retransmetre el partit que disputava eixa mateixa nit la Selecció Espanyola de Futbol. El partit va ser el disputat contra Turquia.

D’esta manera, els assistents van poder gaudir d’una vetlada acompanyada d’amics en què van poder veure i comentar el partit de la Selecció en companyia.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page