top of page

Gràcies Thailàndia!Fotografia de Dénia.es

Per fi va arribar el gran dia. El passat dissabte 16 de juliol, després de mesos de molt de treball i esforç, la comissió de la Falla Oeste va desfilar amb la seua espectacular carrossa. Les cares de la gent al passar pel Carrer Marqués de Campos és el millor record que guardaran tant els nostres càrrecs, Javier, Laura, Martín i Neus, com tots els fallers i falleres de la comissió que vam passar un dia inoblidable on vam compartir festa, rialles, música, balls i llàgrimes.

El nivell de les carrosses de Dénia cada vegada és major, i el 3r premi que ens hem emportat enguany ens mostra que continuem entre els millors de Dénia i ens dona més ganes de seguir treballant i millorant cada dia.

Des d'aquestes línies els càrrecs de la nostra falla volen agrair a totes les persones que han col·laborat d'una o altra manera en la confecció de la carrossa, i a l'artista Juan Carlos Català que ha sabut dirigir, il·lusionar i animar a tots fins l'últim moment.Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page