top of page

Benvingut Sergio. Renovem il·lusións.La Falla Oeste 2017, ja té nom. Tenim el plaer de confirmar la contractació per a la realització del nostre monument infantil al mestre artesà Sergio Gomez Ferrer. ‪#‎BenvingutSergio‬. Sergio te una llarga trajectòria fallera i foguerera on ha aconseguit importants éxtis en les màximes categories de València i Alacant, com per exemple el recent premi al millor ninot indultat de les Falles de València 2016 i el 2º premi de secció especial infantil de les fogueres d'Alacant 2016.

Ve a l'Oeste carregat d'il·lusió i a competir a pel màxim guardó en la secció especial infantil, que cada vegada té major nivell en la nostra ciutat, i amb aquesta contractació apostem un any més per lluitar i aspirar al màxim.


Sergio Gomez, artesà infantil 2017

Per al monument gran ‪#‎RenovemIlusions‬ amb els nostres artesans Palacio i Serra. Ells porten una trajectòria d'èxits amb nosaltres aconseguint en tres anys dos 2º premis de la Secció Especial i el 1ºer Premi de la Secció Especial les falles passades amb uns treballs magnífics!


Luis Palacio, artesà gran 2017

Aquest any tornen al nostre barri, ja com a molt més que artistes, com a una part més de la nostra comissió per l'excelent relació amb la comissió, i venen per tornar a repetir els èxits dels últims anys. Des de l'Oeste sabem que sense cap dubtes estaràn a la altura.


Pepe Mas, artesà gran 2017

Un any més, des de l'Oeste apostem pel monument amb uns artesans de qualitat que ens crearàn dos monuments que ens sorprendràn a tots el pròxim més de Març i que plenaran la plaça i el barri de falles i festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page