top of page

Presentació FFMM de Dénia 2017Els nostres càrrecs a la Presentació

Un any més, els càrrecs de la falla Oeste han acompanyat a Les Falleres Majors de Dénia en la nit de la seua presentació.

Javier, Laura, Neus i Martin uns dies abans ja van poder descobrir la indumentària de les protagonistes en la visita de trages i la nit del 10 de setembre van fer l'acte de pleitesia en una nit màgica per a Mar Cabrera Ramis i Inés Alacreu Rosellò on van ser nomenades Falleres Majors de Dénia 2017 brillant al cor de la nostra ciutat.

Als baixos de l'Ajuntament es van reunir centenars de persones que no es van voler perdre l'alegria que reflectien les seues cares en la nit de la seua proclamació. Des d'aquestes línies felicitar a Mar i a Inés que ja poden lluir amb orgull la banda de Falleres Majors de la nostra ciutat.

Fotografies de l'Ajuntament de Dénia

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page