top of page

Camí a les Falles 2017El passat dissabte 17, la Falla Oeste va celebrar, un any més, el Mig Any Faller. La festa va començar ja de bon matí, quan tant fallers com tot aquell que va voler, es va acostar a la Plaça Valgamedios per a passar un gran dia.

Quan s’acostava l’hora de dinar, els equips formats per al concurs de paelles es van posar mà a l’obra, i és que tots volien fer la millor paella i guanyar el premi. A més, tot açò va estar amenitzat per la xaranga Cachorras que no va deixar d’amenitzar el moment.

Després de gaudir de les paelles realitzades, es van donar els premis. Enhorabona a tots, tant guanyadors, com a tots els participants. La festa no va acabar ací. La vesprada va començar amb el concurs “Tu cara me suena” en el que van poder participar els més atrevits. A més, de amb uns inflables i un berenar-sopar per a la comissió infantil.

I ja arribada la nit era hora de sopar i continuar passant una bona estona amb els amics. Però una vegada més, la festa no va acabar ahí, i és que després del sopar, els assistents van poder gaudir de la xaranga Xe Que Fort, amb la que la festa va seguir durant unes hores més.

Des d’aquestes línies volem agrair a tots els assistents i a totes aquelles persones que van fer possible que este dia es fera possible.

RIFA MIG ANY: Aquestos son els números premiats de la rifa dle mig any que no van ser arreplegats. Si sou els afortunats, passeu-se el divendres 23 de setembre per el Casal.

19: Esmalte

29: Mocador Temptacións

36: Pajarita The Loft

37: Pack Aloe Vera

46: Regal Sorpresa

64: Regal Sorpresa

83: Taça

103: Excursió Kayak Segway Dénia

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page