top of page

Els vaquerets d'excursió!Aquest primer dissabte d'octubre els infantils de l'Oeste van fer una excursió a Gandia per visitar el seu fabulós museu faller. Un recinte dedicat a la nostra festa que va ser l'enveja de tots els visitants.

A les 16h ja estava la xicalla vaquera ocupant tots els seients de l'autobús, acompanyats pels nostres càrrecs Javi, Laura, Martin i Neus que no es van voler perdre tan especial ocasió. Va ser una vesprada molt interessant i divertida, on tots van poder aprendre molt sobre la història i tradició de la confecció i elaboració de la indumentària fallera, van gaudir d'una gran mascletà, van apreciar la important tasca per a la nostra festa que es realitza amb els oficis d'artesà i artista faller, a més de vore el procés d'elaboració dels ninots de falla i la varietat i originalitat dels llibrets fallers. I per acabar i abans de tornar cap a casa tots van carregar energia amb un deliciós berenar oferit pels nostres càrrecs infantils.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page